Burklesk

Inte det minsta vanlig dag.

Kategori: Allmänt

Nej för äntligen har Lucas kommit, har väntat med spänning ända sen Alexandra berättade att vattnet gått kl. 5 natten till söndag, det var iaf snällt att han väntade till efter babyshowern!
Idag har jag varit i skolan heela dagen och lärt mig om Psykiatri, sen bjöd Louise mig på mat och sen firade jag denna dag med att äta upp Lucas-tårtan från i lördags. Nu ska jag snart träna sen vet jag inte vad det blir, får iaf sova ut imorgon, börjar inte förrns 1.
Snart är det lördag!
Alexandra läser Nalle Puh-boken hon fick av Elin i lördags, nu ska jag bli läs-tant och läsa den där flera gånger om!

Äntligen hemma

Kategori: Allmänt

Direkt efter skolan blev det att kliva av i ölme och umgås med mor och Leif resten av dagen. Vid halv 7 kom Louise och hämtade mig och vi åkte i ilfart till Ölme IP och tittade på svettiga pojkar, på vägen höll vi på att köra på en älg, men tur att Louise är kvick på bromsen, eller bromsen är kvick på Louise?
Sen iaf, när myggen ätit upp oss åkte vi in till stan igen, åkte runt, tvättade bilen, försökte byta trasig lampa, blinkade till Johan lite så han krånglade men lyckades tillslut. Nu ska jag sova, imorgon är det skola igen.

Skolstart

Kategori: Allmänt

Det är härligt att vara tillbaka på Universitet! Här trivs jag! Rivstartade med en hel dags föreläsningar i neurologi och jag har faktiskt kunna koncentrera mig ända fram tills nu, nu ska jag åka hem dock för nu får det vara nog.
Såg precis att jag var godkänd på läkemedelsräkningen också, så nu har jag inga underkända tentor kvar, skönt!
Det enda som är väldigt tråkigt idag är att Frida inte är här och att hon istället gör sin första dag på transcom, men men jag har Nathalie och Sarah iaf, och massa nya spännande människor!
Nu blir det nog att hälsa på Mor och Leif och skriva ut lite papper, kanske stannar där för sen är det match i ölme halv 7 som jag tänkte se på.
Det var allt för nu!