Burklesk

30 januari

Kategori: Allmänt

Snart är en riktigt jobbig vecka över. Sjuka barn är inte roligt.
Det har varit tuffa nätter denna vecka, och mycket VAB från både min och Marcus sida. Och idag kände jag att förkylningen även tagit tag i min kropp. Spännande att se hur den slår till på mig. Barnen är snart friska förutom snor och hosta, och Marcus är nästan sig själv igen..
Så ikväll är han ute och dricker öl och jag sitter här, ensam i en mörk lägenhet. 
Inte ens Meya vill hålla mig sällskap idag...
 
Ser ni mig?

24 januari

Kategori: Allmänt

Födelsedagarna börjar nu ta slut. Det är bara lilla lillebror som ska fylla 25 år imorgon, men han är ju på andra sidan jorden, så vi får inte fira honom speciellt mycket på hans dag.
Inte för att det blev mycket firande på någon annans födelsedag heller.
Min egen jobbade jag, sen kom lilla mamma och Leif på lite fika och jag fick iof en helt underbar present - en köksassistent som jag senare upptäckte vispade grädde på några sekunder!
Barnens födelsedag firade vi också med samma sällskap, vi var lediga hela dagen och sen blev det kaka och massa paket såklart.
Själva firandet skulle ägt rum igår. Men Marcus blev dålig i fredags och blev liggande fredag och lördag och en liten risk för smitta fanns ju så ingen vågade sig hit.
Eller jo morfar och Karin kom, och det var förstås väldigt uppskattat,inte minst av barnen som fick tårta och paket, och en tur i pulkorna.
Ni ser väl lyckan i hennes ögon?
Hon är nyvaken..
Men ballonger är alltid kul!

4 januari

Kategori: Allmänt

Idag var jag barnen och mormor till Åhléns och handlade upp julklappspresentkortet där.
Bland annat en kalender.
Och nu sitter jag och fyller i vårt schema fram till slutet på mars. Känns både bra och väldigt jobbigt. Skönt att ha lite planer men samtidigt hemskt att man ska bestämma sig för vad man ska göra så långt fram.
Om ni förstår.
Annars är vi mitt i vab-träsket. Just nu stannar vi hemma pga. ögoninflammation. Inte det jobbigaste man kan vabba för dock..
Så denna vecka blir det två dagars jobb för mig.
Skön kontrast mot förra veckans 6 dagar (och dessutom väldigt många helg-dagar då alla andra är lediga).