Burklesk

Tro, ork och lust är lätt att tappa

Kategori: Allmänt

Den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig och känslorna faller fritt.
Allt det här vänder sig in i mig.
Ledsen bild

Jag är en av alla dom som ser nått svårt i dessa jämngrå vinterdagar

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och funderar på vad jag ska göra av dagen. Känns konstigt att inte ha fullspäckat med planer, antar att det blev extra konstigt när det inte blev någon nollning ikväll, så jag blir hemma och tar det lugnt helt utan alkohol (OMG). Nej då jag klarar mig faktiskt bra utan alkohol, haha.
Kom hem vid 12 och ställde mig och gjorde fullkornspannkakor som blev riktigt gott så det kommer göras igen. När jag står där och steker som bäst (Steka Frida!) så kommer sambon inrusande och är stressad, vilken tur att hon har mig som står med maten på bordet åt henne då! Hon slängde i sig lite och åkte sen tillbaka till jobbet.
Så nu sitter jag här för mig själv i våran stora lägenhet och känner att det börjar dra lite kallt, kanske bäst att höja elementen igen (tänk om man slapp gå och vrida hela tiden när vädret växlar utanför).
Ikväll blir det gymmet, behöver röra på mig nu känner jag efter en helg med alldeles för mycket mat.
och jag fortsätter leka med min webcam.
Nu ska jag fortsätta störa grannarna med min vackra stämma.

Om du vet vad du vill har du ingenting att hämta här

Kategori: Allmänt

Trött tjej vaknar av väckarklockan kl. 6, trött tjej går upp och åker till skolan. Trött tjej sitter och gäspar på bussen och undrar hur hon ska orka dagen. Trött tjej sätter sig och läser metro i väntan på föreläsning som hon tror börjar halv 9. Trött tjej inser att föreläsningen börjar halv 10... Trött tjej kunde sovit en timme till.
Så nu har jag varit på skolan 1½ timme innan föreläsningen börjar, väldigt värt. Men jag försöker utnyttja tiden som den student jag är och tittar lite på uppgiften som ska in om 2 veckor.
Ikväll är det dags för en ny nollningsvecka och vi ska leka lekar, imorgon väntar en heldag med föreläsningar om forskningsmetoder, vet inte hur det ska gå, men på något vis går det alltid.
Imorgonkväll ska Pigan firas, hon fyller 21, stora tjejen.
Nu fick jag tiden ännu mer utnyttjad, ett samtal från en gruppchef på hemtjänsten vill träffa mig på onsdag -sommarjobb är inget som stressar mig iaf som tur är, har en känsla av att det kommer finnas flera att välja på om jag vill.