Burklesk

Vi snacka skit om alla vi kunde klandra, för att komma på att vi bara hade varandra.

Kategori: Allmänt

Rubriken står för sig själv, jag säger inget mer än så. Men jag kan erkänna att jag är lätt irriterad.
Men skit i det.
Dagen i Karlskoga har varit bra, har flängt runt som vanligt, roligt men jobbigt. Det är riktigt psykiskt jobbigt att kastas runt mellan olika avdelningar och lära sig nya rutiner och träffa nya människor hela tiden faktiskt. Jag längtar så sjukt mycket tills jag är klar och kan jobba på ett och samma stället ett tag. Men jag längtar faktiskt också till nästa termin när vi får spendera tiden i skolan, för där känner jag mig också hemma efter 2 år.
Annars då? Jag har snor i hela huvudet, men inte ont i halsen just nu.
Men dagens bästa, och det bästa med att jag är i Karlskoga nu är att jag kan träffa Transcomare på bussen. Och idag när jag behövde lite extra uppmuntran och prata av mig så träffade jag Simone och Jana så jag fick prata lite skit på bussen och planera in en fika på fredag, tjoho.
Ni får en fin bild på mig och Janus.
Och ikväll är Louise i Skåre så jag är ensam hemma, snyft.
Men sova tidigt och upp imorgon kl. 6.

När man är sjuksköterska går man från en s...

Kategori: Allmänt

När man är sjuksköterska går man från en spyende patient in till personalrummet och äter sin lunch. Men jag är inte den som är den. Det är Gott kaffe i kaffeautomaten iaf.

Det du gjorde med mig

Kategori: Allmänt

Godmorgon.
Vaknade kl. 8 av ambulansen som har börjat åka förbi här en hel del sen snön kom. Men det var bara att kliva upp och ta en lugn och skön morgon för mig själv, Sofia och Louise ligger kvar och snarkar dom små grisarna...
Går som sagt från 11 till 20 idag och det betyder att jag är hemma kl. 9 och sen ska jag upp kl. 5, men jag klagar inte för när jag var på Csk var jag hemma kl.23 och gick upp kl.4, så jag är nöjd. Sen är jag ledig fredag och hela helgen också så det blir nog en bra vecka ändå, när jag väl kommit in i rutinerna i Karlskoga, för det är det som är det värsta med ny praktikplats.
Whoop whoop

Bjuder på mig och Pigan, 16 år?