Burklesk

!

Kategori: Allmänt

Tänk att dagen har kommit då mina barn kan sitta själva och leka i sitt rum! 
Visserligen i ett berg av kuddar men ändå.
 

Money money money

Kategori: Allmänt

Varför kan man aldrig i livet få ha både mycket tid och mycket pengar?
  • När man är barn har man hur mycket tid som helst att bara göra vad man vill (typ), men ingen inkomst (iof bryr man sig väl kanske inte så värst).
  • När man kliver in i vuxenvärlden lever man oftast på studiebidrag/lån, vilket inte är så saftigt. Då har man iof kanske inte mycket tid heller. Men jag hade ändå mycket ledigt under min pluggtid måste jag säga (även om det kanske inte kändes så då).
  • När man börjar jobba får man minimalt med tid, men förhoppningsvis en stadig inkomst med para.
  • När man blir föräldraledig blir inkomsten mindre än någonsin och man har all tid i världen att hitta på saker med sin familj.
  • När man blir pensionär har man ännu mer tid, och ännu mindre pengar (om man inte sparat som en dåre vilket resulterar i ännu mindre pengar som ung).
Åh vi som hade hoppats att kunna åka till Ullared för en månad sen med Nathalie och Sebbe och handla massor med bebissaker.
Och åka till Stockholm nu och hälsa på och njuta av vår familj.
SUCK!
Jag hatar att pengar har en sån makt över en!
 
Förhoppningsvis har vi båda semester nästa sommar och kan ta ut föräldraledighet så vi får en riktigt bra sommar med mycket aktiviteter med våra 1 ½ åringar!
 
 

oh life

Kategori: Allmänt

Här sitter min dotter i klänningen som så många år suttit på min nalle som jag kallar för Josefin, som följt mig geno livet. I klänningen som jag hade när jag var lika gammal som hon är nu.
 
Här sitter min andra dotter, i en annan klänning jag hade när jag var i deras ålder.
Oh life! 💗