Burklesk

Mamma-Alma-dag

Kategori: Allmänt, Livet som tvillingmamma

Så idag tog jag med mig Alma och åkte till Kristinehamn.
Det blev en riktigt bra dag med fika på stan, en shoppingrunda på det (för dom andra som inte går på föräldrapenning då..), och en efterlängtad tjejkväll (som Alma dock sov sig igenom).
Känner mig laddad med energi nu.
Och pappa och Elsa hade också en bra dag hemma. 
Sönt att komma hem och få pussa på dom nu!

Sooooool

Kategori: Allmänt

Idag tittade ju solen fram som alla vet, så det behöver jag inte skriva. Men nu gjorde jag det ändå.
Så vi tog barnen på en promenad så fort vi ätit frukost och klätt på oss (tar ju ett par timmar) och gick till stan. Två timmar lunkade vi runt, utan att känna oss stressade (som vi gjorde sist vi var på stan). Och tjejerna var så snälla och sov ända tills vi var på väg hem.

Sen kom Nathalie och hälsade på, och det är ju alltid lika roligt och mysigt!
Och imorgon ska jag ta med mig en av tjejerna och gå på tjejkväll i krille med mina saknade tjejer (tur jag fick flickor, annars kunde jag ju inte ta med dom på tjejkväll!).
Lattemorsa och cappuccinopappa.

Vardag

Kategori: Allmänt, Livet som tvillingmamma

Här händer det inte mycket, fredagarna är inte väldigt olika måndagarna, även om vi försöker ha lite fredagsmys och oftast blir det ju mer besök eller att vi åker nånstans på helgerna. Men denna helg var vi bara hemma, och hade bara ett snabbt besök av mamma, Leif, Jessa och Clas. 
 
Dagarna går liksom åt att mata, prata med bebis, gosa med bebis, roa bebis och när dom sover försöka laga mat, tvätta och hålla lägenheten hyfsat snygg.
 
Därför går dagarna undan och barnen växer snabbt och utvecklas.
Jätteroligt såklart, men jag försöker stanna upp och njuta emellanåt också, för snart är småbarnstiden förbi och man saknar dom där små knytten.
Jag älskar att vara mamma!
Den här bilden är tagen för 4 veckor sedan, och man ser verkligen skillnad på bebisstorleken <3