Burklesk

Jag har känt dig, jag är van

Kategori: Allmänt

Ibland hugger det till i naveln och man letar efter navelsträngen som ska leda en till mamma. Men den är visst avklippt. Då får man ta sin stålhäst och trampa sig ut till Sunnäs. Där blir man bjuden på pannkakor, men sen måste man skrapa färgen av staket för att förtjäna dom, men sen får man mysa ner sig i soffan framför Allsång på Skansen med ny programledare. Hela programmet hyllade Skåne, gissa om min mor var glad när hon sjöng med i alla låtar som om hon växt upp med dom som vaggvisor.
På vägen hem från min mor blev jag utsatt för två mordförsök, först ett knott rätt ner i lungan (väldigt oskön känsla) hade inte en chans att reagera ens. Sen ett knott i ögat, som jag fortfarande tror det är delar kvar av, trots diverse blött i ögat.
Nu ska jag snart sova, för imorgon ska upp kl. 6 och jobba igen (men för en gångs skull har jag ingen ångest över att jobba - jag trivs på jobbet!)

Nån säger nånting, nån annan nåt annat

Kategori: Allmänt

Midsommarhelgen har varit väldigt bra, med vänner och mat och fest och sånt som det ska vara. Nu börjar allvaret och veckor fyllda med jobb. Har planerat in lite roligheter i sommar iaf som jag kan se fram emot. Har egentligen inte så mycket att skriva om. Jag börjar må bättre och börjar komma tillbaka till mitt gamla jag igen, nu ska jag se till att det händer en massa bra saker i mitt liv.

Du kanske undrar över mig

Kategori: Allmänt

Jag mår bättre idag, om det var någon som undrade. Ingen feber, men lite ont här och var. Ska försöka jobba imorgon och sen orka med att fira midsommar i skärgårn, men det får bli en nykter midsommar för mig iår. Sen ska jag ägna resten av helgen åt att bli frisk. Och umgås med Carl.
Dagen blev lite bättre när jag fick besök av två mammor med barn ute hos min mamma idag, dom är så söta dom där två, även om dom gillar att slå på varandra.
Inget mer att berätta.