Burklesk

Tomorrow

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag, imorgon är det söndag, då åker vi till RHODOS.
Igår var det sol, jag, Sofia och Linnea satt hos mig och solade.
Sofia
Linnea
Idag blir det öltält och karusellåk såklart sen hem och sova för imorgon ska vi hinna hälsa på våra mammor och sen åka till flygplatsen.
Ses om en vecka.
HERRA

Jag ogillar kundtjänst

Kategori: Allmänt

...eller njae det är krånglet jag ogillar. Har krånglat med Tele2 idag med eftersom det inte funkar med min hemtelefon så nu har gett upp och sagt upp allt en gång för alla, det jobbiga är att jag kommer sakna den för det var väldigt bra att ha en telefon som man alltid vet vart den är. Men det får väl bli vänta tills telia installerat sitt stadsnät i huset.
Nu ska jag gå ner till Christinateatern och se på dans med Linnea och Louise och sen ta en sväng över staden.
hej då.

Inte den bästa dagen i mitt liv

Kategori: Allmänt

...
  • Det var planerat grillkväll med flickorna hos mig. Jag, Sofia och Louise började rota fram grill och tillbehör, skulle även inviga vattenpipan för i år och när jag rotar i min garderob får jag en stor träflis under pekfingernageln - AJ.
  • Men så kom vi igång och grillen var tänd, skulle tända pipan också och grejade med kolen på grillen när det flyger upp skit i mitt redan väldigt trötta öga. Skiten vägrar försvinna och jag vägrar ge mig så jag struntar i det så länge jag orkar men tillslut orkar jag inte ha ont (och när jag som ständigt har ont i ögonen ger upp är det jobbigt kan jag lova).
  • Som tur är känner min snälla mamma en ögonsköterska som ryckte ut och hjälpte mig med sina apparater att ta ut den lilla dumma svarta kolbiten som satt i mitt öga och jag kunde återgå till att se klart på Allt för min syster med Sofia och Louise.
  • Och den filmen mina vänner, den var riktigt bra.
  • Nu ska jag gosa med Nellie och Teddie.
  • Kärlek.